2132

Kohteet
2132

394

Työntekijät
394

91%

Tyytyväisyys
91%

Pirkon Puhdistus Oy 30v.

 

Vuosi 2015 tuo paljon muistoja Kuvansissa toimivalle yrittäjäDSC03940lle Pirkko Rouhiaiselle. Marraskuussa tulee kuluneeksi 30 vuotta, kun hän irtisanoutui silloisesta työpaikastaan ja perusti Pirkon Puhdistuksen. ”Perheeni kannusti minua tähän rohkeaan päätökseen, jotta pääsisin paremmin hyödyntämään tietojani ja taitojani”, Pirkko kertoo. ”Heti seuraavana vuonna palkkasin ensimmäisen työntekijäni pitkän harkinnan jälkeen, jotta saisin mahdollisuuden pitää lomia ja mahdollistaisin oman jaksamiseni työssä”, Pirkko jatkaa. Yrittämisessä on hänen mielestään parasta vapaus, johon kuitenkin sisältyy vastuu siitä, että työt tulee tehtyä ajallaan ja hyvin.

Sittemmin yritykseen on palkattu lisää henkilökuntaa yrityksen kasvaessa. Myös Pirkon omat lapset ovat työskennelleet yrityksessä sekä kentällä, että toimistossa. Tällä hetkellä Pirkko työllistää 13 vakituista työntekijää. Pirkko kertoo menestyksensä salaisuudeksi sen, että hän on aina tarkka ja huolellinen työssään ja kertoo henkilökuntansakin omaksuneen tämän asenteen. Sen vuoksi Pirkon tiimi valitsee myös siivouskohteet huolellisesti. Mieluisimpia kohteita ovat toimistot, hallien yleistilat, kotisiivoukset ja pienimuotoiset rakennusten loppusiivoukset. Ylipäätään Pirkon mielestä paras mainos on hyvin tehty työ, sillä tyytyväiset asiakkaat suosittelevat mielellään yritystä eteenpäin. Haasteellisimpia kohteita ovat mm. hotellien siivoukset kiristyneen aikapaineen vuoksi ja kauppojen siivoukset niiden haasteellisten työaikojen vuoksi. Pirkko haluaa huolehtia henkilökuntansa hyvinvoinnista ja jaksamisesta ja siksi hän järjestää TYKY-toimintaa ja osallistuu työntekijöiden fyysistä kuntoa ylläpitäviin kustannuksiin.

Pirkko näkee tulevaisuudessa palveluseteleiden myötä paljon työtä vanhusten kotipalvelussa. Pirkko haluaisikin muistuttaa arvonlisäverottomien palveluiden hyödyntämisestä. Pirkko toivoo, että yritykset panostaisivat työntekijöidensä hyvinvointiin ja koulutukseen. Aloittelevalle yrittäjälle Pirkko haluaisi antaa neuvon: kysy neuvoa, kysy neuvoa ja kysy neuvoa! Arvokasta tietoa saa mm. tilitoimistolta ja verottajalta ja erityisesti muilta yrityksiltä. SH-Palveluverkko Oy on hyvä esimerkki toisiaan tukevista yrittäjistä, joilta saa hyviä ja rehellisiä neuvoja, sillä maantieteellisten etäisyyksien vuoksi varsinaista kilpailua ei jäsenyritysten välillä ole, vaan reilua auttamisen halua. Pirkko on toiminut SH:n perustajajäsenenä ja ollut mukana kehittämässä toimintaa alusta lähtien. 

Pirkon 30-vuotinen ura on upea saavutus ja SH-Palveluverkon jäsenet haluavat onnitella energistä ja iloista Pirkkoa ja hänen tiimiään. Pirkko haluaa kiittää työntekijöitään panoksesta yrityksensä eteen: ”Meillä on tosi hyvä henkilökunta ja ilman heitä en pärjäisi - iso kiitos heille!” Pirkko haluaa kiittää myös perhettään, joka ovat kasvanut yrityksen mukana, oppien ja osallistuen yrityksen toimintaan. 

Pirkon Puhdistus Oy:n kotisivut

ISO9001 Standardi

ISO9001 Standardi

Lue lisää..

Alan yleiset sopimusehdot

Alan yleiset sopimusehdot

Lue lisää..

DSC02051

Siivousalan verottomat palvelut

Lue lisää..

Vihervarpunen

Tyytyväisyyskysely

Osallistu kyselyyn